AeroMobil sa predstaví na prestížnej svetovej leteckej výstave v Paríži

AeroMobil sa ako jediný vystavovateľ zo Slovenska zúčastní prestížneho 52. ročníka aerosalónu International Paris Air Show 2017, ktorý patrí medzi najväčšie letecké prehliadky na svete, v termíne od 19. do 25. júna. Na tohtoročnej výstave sa zúčastní viac ako 2 300 medzinárodných vystavovateľov, očakáva sa návšteva viac ako 150 000 profesionálov a 300 oficiálnych delegácií. AeroMobil sa tak predstaví profesionálom a záujemcom z oblasti letectva na najväčšom medzinárodnom fóre.

Spoločnosť získala exkluzívne pozvanie od najvýznamnejšieho startupového akcelerátora Starburst.Aero, ktorý podporuje viacero významných začínajúcich spoločností v oblasti letectva. Priamo v srdci Paris Air Show, budú expozícii Paris Air Lab v Concorde Hall dominovať výskum a inovácie, bude to zároveň strategické miesto pre stretnutia so svetovými investormi v sektore. AeroMobil sa predstaví v spoločnosti popredných priemyselných skupín, firiem a startupov z leteckého odvetvia, kde bude prezentovať svoju víziu dostupnej leteckej osobnej dopravy na stredné vzdialenosti predstaviteľom veľkým priemyselných skupín.​

„Je to pre nás veľká česť byť súčasťou najväčšej leteckej výstavy sveta. AeroMobil je už dnes obrovským ťahákom výstavy spomedzi viac ako 150 inovatívnych strojov, ktoré sa v Paríži budú prezentovať. Veríme, že naša expozícia osloví investorov z oblasti leteckého priemyslu a pomôže ďalej akcelerovať vývoj nášho súčasného modelu AeroMobilu.“ – povedal Juraj Vaculík, spoluzakladeteľ a CEO spoločnosti.​

AeroMobil len nedávno, 20. apríla predstavil v Monacu svoj nový komerčný model lietajúceho auta, ktoré je k dizpozícii na pred-objednávky v limitovanej sérii 500 kusov.​

Základné fakty o AeroMobile, lietajúcom aute