AeroMobil vystavuje v Paríži a teší sa obrovskému záujmu odbornej verejnosti a médií

AeroMobil je jediným vystavovateľom zo Slovenska

AeroMobil reprezentuje Slovensko a inovácie na prestížnom 52. ročníku aerosalónu International Paris Air Show 2017, ktorý patrí medzi najväčšie letecké prehliadky na svete.

Na tohtoročnej výstave sa zúčastňuje viac ako 2 300 medzinárodných vystavovateľov a očakáva sa návšteva viac ako 150 000 profesionálov. AeroMobil sa predstavuje profesionálom, dodávateľom, investorom a záujemcom z oblasti letectva na najväčšom medzinárodnom fóre. Expozícia je súčasťou nového výstavného priestoru - Paris Air Lab, ktorý je zameraný na inovácie, letectvo a digitálnu technológiu. Aerosalón potrvá do 25. júna.

AeroMobil získal exkluzívne pozvanie od najvýznamnejšieho startupového akcelerátora Starburst.Aero, ktorý podporuje viacero významných začínajúcich spoločností v oblasti letectva.​ Je jedným zo 150 inovatívnych vozidiel, ktoré sa v Paríži prezentujú.

„Na Paris Air Show vystavujú všetci veľkí hráči v oblasti letectva. Je pre nás veľkou cťou, že si AeroMobil prišli pozrieť predstavitelia spoločností ako Airbus alebo Boeing. Obdivujú dizajn a množstvo inovácií, ktoré sa nám v tak krátkej dobe podarilo vyvinúť. Prejavený rešpekt nám dáva obrovské odhodlanie do ďalšej práce, aby sme do konca roka 2020 dodali AeroMobil prvým zákazníkom,“ povedal zakladateľ a CEO spoločnosti AeroMobil Juraj Vaculík.

Expozíciu AeroMobilu a Paris Air Lab navštívili desiatky významných osobností, napríklad (viď nižšie priložené fotografie):

• Patrick Ky, výkonný riaditeľ EASA (Európska Agentúra pre Bezpečnosť Letectva)
  • Greg Hyslop, technický riaditeľ a senior viceprezident spoločnosti Boeing
  • Margaret Basic, Boeing HorizonX

Expozíciu AeroMobilu mapovali aj popredné svetové média, ktoré pozitívne hodnotili dosiahnutý pokrok vo vývoji:

Informácie hľadajte na http://press.aeromobil.com alebo nás kontaktujte na