AeroMobil vystavuje v Paríži a teší sa obrovskému záujmu odbornej verejnosti a médií

AeroMobil je jediným vystavovateľom zo Slovenska

štvrtok, 22. júna 2017 — AeroMobil reprezentuje Slovensko a inovácie na prestížnom 52. ročníku aerosalónu International Paris Air Show 2017, ktorý patrí medzi najväčšie letecké prehliadky na svete.

Na tohtoročnej výstave sa zúčastňuje viac ako 2 300 medzinárodných vystavovateľov a očakáva sa návšteva viac ako 150 000 profesionálov. AeroMobil sa predstavuje profesionálom, dodávateľom, investorom a záujemcom z oblasti letectva na najväčšom medzinárodnom fóre. Expozícia je súčasťou nového výstavného priestoru - Paris Air Lab, ktorý je zameraný na inovácie, letectvo a digitálnu technológiu. Aerosalón potrvá do 25. júna.

AeroMobil získal exkluzívne pozvanie od najvýznamnejšieho startupového akcelerátora Starburst.Aero, ktorý podporuje viacero významných začínajúcich spoločností v oblasti letectva.​ Je jedným zo 150 inovatívnych vozidiel, ktoré sa v Paríži prezentujú.

„Na Paris Air Show vystavujú všetci veľkí hráči v oblasti letectva. Je pre nás veľkou cťou, že si AeroMobil prišli pozrieť predstavitelia spoločností ako Airbus alebo Boeing. Obdivujú dizajn a množstvo inovácií, ktoré sa nám v tak krátkej dobe podarilo vyvinúť. Prejavený rešpekt nám dáva obrovské odhodlanie do ďalšej práce, aby sme do konca roka 2020 dodali AeroMobil prvým zákazníkom,“ povedal zakladateľ a CEO spoločnosti AeroMobil Juraj Vaculík.

Expozíciu AeroMobilu a Paris Air Lab navštívili desiatky významných osobností, napríklad (viď nižšie priložené fotografie):

• Patrick Ky, výkonný riaditeľ EASA (Európska Agentúra pre Bezpečnosť Letectva)
  • Greg Hyslop, technický riaditeľ a senior viceprezident spoločnosti Boeing
  • Margaret Basic, Boeing HorizonX

Expozíciu AeroMobilu mapovali aj popredné svetové média, ktoré pozitívne hodnotili dosiahnutý pokrok vo vývoji:

Informácie hľadajte na http://press.aeromobil.com alebo nás kontaktujte na

AeroMobil 4.0 official video

(na fotografii zľava) Hugues Le Cardinal, Patrick Ky, Juraj Vaculík, Doug MacAndrew
(na fotografii zľava) Patrick Hessel, Greg Hyslop, Juraj Vaculík
Margaret Basic (Boeing Horizonx) a Doug MacAndrew v AeroMobile